Овочеве пюре з тушкованим м'ясом
- Свинина 800 г
- Цибуля ріпчаста 7 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Чебрець 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Оцет бальзамічний (яблучний) 3 ст.л.
- Паприка гостра 1 ч.л.
- Перець духмяний 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Горіх мускатний
М'ясо нарізати на шматочки 3х3 см, 4 цибулини на великі півкільця у довжину. Часник подрібнити ножем або пропустити через прес.
М'ясо підсмажити у сковороді на рослинній олії до рум'яної скоринки. Готове м'ясо укласти в чавунець або каструльку.
Цибулю дуже швидко злегка підсмажити у цій же сковороді і додати до м'яса.
У сковороді повинні залишитися карамелізовані соки м'яса та цибулі, їх залити оцтом і, помішуючи, розтопити у рідині. Додати спеції (чебрець, паприку, лавровий лист, запашний перець) і часник, склянку води або бульйону, посолити, поперчити і тушкувати у цій рідині м'ясо десь годину-півтори.
За півгодини до готовності м'яса очистити картоплю, моркву і 3 цибулини, все нарізати: картоплю побільше, морквину тонкими пластинками і цибулю півкільцями. Укласти у каструльку шарами: спочатку картоплю, потім моркву і вже у кінці цибулю. Залити водою так, щоб цибуля не занурилася у воду. Посолити й варити під кришкою до готовності.
Злити воду з овочів, додати шматочок вершкового масла, перець і мускатний горіх, зробити пюре.
М'ясо має бути теж готове: підлива повинна бути не надто густа, м'ясо м'яким. Подавати овочеве пюре із м'ясом, попередньо виловивши лавровий лист і запашний перець. Можна прикрасити свіжою петрушкою.
Консервация овощей на зиму без уксусаконсервация овощей
Готовим со вкусом: рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты приготовления в микроволновке пирогиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Очень вкусные кексы - кофейный кекс рецепт.
Рецепты домашнего майонеза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter