Овочеве карі із кальмарами
- Кальмар очищений 400 г
- Морква 2 шт.
- Перець салатний 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир (корінь) 10 г
- Карі (порошок) 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Масло вершкове (олія) 1 ст.л.
- Вершки 50 г
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
- Зелень
- Цибуля порей 0.3 шт.
Овочі почистити, нарізати.
Цибуля, часник, імбир - дрібно.
Морква, порей - великими кружечками.
Перець - середніми кубиками.
На розігрітій сковороді на олії обсмажити цибулю, часник, імбир, моркву.
Додати салатний перець і порей, посолити, поперчити, додати карі і тушкувати з додаванням води до готовності моркви.
Додати вершки, зелень і кукурудзяне борошно, розведене холодною водою, перекип'ятити.
Тушки кальмарів нарізати кільцями.
Додати до овочів.
Як тільки соус закипить - зняти з вогню і відразу подавати.
www.recepti.biz.uaСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Окрошка на воде с майонезом и лимонкойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Купить колбасу, цены: приготовление домашней мясной колбасы. Соль нитритная для колбас дома.
www.recepti.biz.ua список кулинарных сайтов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter