Овочеве асорті в горщиках
- Картопля 10 шт.
- Помідор 5 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Томатний сік (вода) 2 скл.
- Майонез 150 г
- Сметана 150 г
- Бульйонний кубик 1 шт.
- Сіль (перець, часник, зелень)
Всі овочі помити, очистити картоплю, цибулю і баклажан.
Нарізати всі овочі, кожен в окрему миску.
Картоплю - півкружечками (злегка посолити).
Баклажан - великими кубиками.
Перець і помідори - дрібними кубиками.
Цибулю - півкільцями.
Викласти в горщики у такій послідовності: половину нарізаної картоплі, баклажан, помідори, цибулю, перець і другу половину картоплі.
Змішати у глибокій посудині майонез, сметану, томатний сік і розім'ятий бульйонний кубик. Отриманим соусом залити всі горщики так, щоб повністю покрилися овочі.
Закрити горщики, поставити в заздалегідь добре розігріту духовку і запікати до готовності. Не менше години. Подавати страву у гарячому вигляді.
Перья, боа, перьевая тесьма - рецепт салата курица в перьях.
Рецепты салат авокадо креветки. Авокадо рецепт салата.
рецепты праздничных закусок с фото
Французские салаты рецептыПитомник французских бульдогов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter