Овочеве асорті

ДРУГІ СТРАВИ
664 Овочеве асорті
Фото - Овочеве асорті
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Цукіні 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Помідор (великий) 1 шт.
  • Перець болгарський (великий) 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (приправа для корейської моркви) 2 ч.л.

Овочі помити, все нарізати соломкою.

Посолити, поперчити, додати 1-2 ст. л. олії.

Все добре перемішати і викласти на підігріту глибоку сковороду.

Смажити на середньому вогні доки не випарується овочевий сік. Страва набуде "залізного" (від баклажан) кольору.

Дати охолонути і додати потертий на дрібній тертці часник.

Скласти в банку, дати настоятися 30 хвилин.

Можна викласти на грінки і подавати як закуску. Прикрасити при цьому зеленню. 

 

Доставка Украинской кухни www.recepti.biz.ua

Салат з мисливських ковбасокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт греческого салата: салаты с белыми грибами рецепты. Осетинские пироги на заказ.