Овочеве асорті
712
інгредієнти:
- Баклажан 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Помідор (великий) 1 шт.
- Перець болгарський (великий) 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (приправа для корейської моркви) 2 ч.л.
Овочі помити, все нарізати соломкою.
Посолити, поперчити, додати 1-2 ст. л. олії.
Все добре перемішати і викласти на підігріту глибоку сковороду.
Смажити на середньому вогні доки не випарується овочевий сік. Страва набуде "залізного" (від баклажан) кольору.
Дати охолонути і додати потертий на дрібній тертці часник.
Скласти в банку, дати настоятися 30 хвилин.
Можна викласти на грінки і подавати як закуску. Прикрасити при цьому зеленню.
Доставка Украинской кухни www.recepti.biz.ua
Салат з мисливських ковбасокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт греческого салата: салаты с белыми грибами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі