Овочеве асорті
- Кабачок 1 шт.
- Гарбуз 300 г
- Капуста цвітна 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Зелень
- Олія рослинна
Порізати овочі: цибулю дрібно, кабачки, гарбуз і помідори кубиками.
Моркву потерти на тертці.
Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття і відварити в підсоленій воді 3-5 хв.
Обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії цибулю, потім додати моркву. Через кілька хвилин гарбуз. Почекати, доки вона стане злегка м'якою, потім додати кабачок, обсмажити. Далі черга капусти, ну і наостанок, помідори.
Готувати до випарювання рідини, у кінці додати зелень, перемішати і вимкнути.
Можна приготувати без цвітної капусти.
Вкусные рецепты для похудения - салат с сердцем и горошком. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Рецепты здоровой выпечки: рецепты тортов без выпечки. Рецепты выпечки.
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Рушники оптом.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты.
Салаты вкусные рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter