Овочева запіканка з сосисками
- Капуста білоголова 300 г
- Картопля 6 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сосиски (варена ковбаса) 200 г
- Сир 200 г
- Яйце куряче 5 шт.
- Олія рослинна
Всі овочі обсмажити і відцідити з них зайвий жир після обсмажування. Капусту обсмажити на олії (додати трохи томату для кольору).
Картоплю почистити, порізати кубиками і обсмажити.
Кабачок порізати кружечками і обсмажити.
Цибулю і перець дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити.
Сосиски порізати кружечками (якщо варена ковбаса, то кубиками) і теж обсмажити.
Змастити форму олією і викласти овочі шарами. Знизу повинна бути картопля, а вгорі сосиски (ковбаса).
Збити яйця з сіллю і залити запіканку. Зверху посипати сиром і в розігріту духовку до 200 градусів на 15-20 хвилин.
Как приготовить летний салат: мясные салаты. Салаты и закуски.
Рецепт торта киевскийРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для мультиварки, вкусно: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Новогодние рецепты блюда здесь
Рецепты салат морепродукты тут
Рецепт майонеза тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter