Овочева запіканка з грибами
 
		
				
				
				
				
		
- Картопля - 1 кг
- Баклажан - 1 шт
- Кабачoк - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (2 в запіканку +1 в картоплю) - 3 шт
- Морква - 1 шт
- Гриби (печериці, опеньки та ін) - 300 г
- Помідор - 1 шт
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Сметанний крем (соєвий, можна пісний майонез)
- Спеції (за смаком)
- Часник - 2 зуб.
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Олія для смаження
- Панірувальні сухарі
   Картопля варимо.
   Картопля варимо. 
ПОРАДА 1: коли варите картоплю покладіть розрізану цибулину і лавровий лист. Сіль додавайте через 15-20 хв після закипання. Коли картопля звариться приберіть лавровий лист і пюріруйте картоплю РАЗОМ з цибулею. Цибулю ви не відчуєте, тому що вона повністю розвариться, а смак у пюре буде відмінний.
  Поки вариться картопля, баклажан нарізати кільцями, посолити, через 10 хв промити і обсушити. На рослинному маслі злегка обсмажити.
   Поки вариться картопля, баклажан нарізати кільцями, посолити, через 10 хв промити і обсушити. На рослинному маслі злегка обсмажити. 
ПОРАДА 2: перш ніж обсмажувати що-небудь на олії посоліть його і їжа буде набагато смачніше і олія не буде "бризкати".
  Кабачок також порізати кільцями і обсмажити.
   Кабачок також порізати кільцями і обсмажити. 
  Обсмажити цибулю, додати натерту моркву і гриби (у мене були різані шампіньйони). Кладемо столову ложку томатної пасти.
   Обсмажити цибулю, додати натерту моркву і гриби (у мене були різані шампіньйони). Кладемо столову ложку томатної пасти. 
  Пюріруємо картоплю, додаємо 1 ст. л. борошна і 2 ст. л. сметанного (соєвого) крему або пісного майонезу.
   Пюріруємо картоплю, додаємо 1 ст. л. борошна і 2 ст. л. сметанного (соєвого) крему або пісного майонезу. 
Збираємо запіканку: 1 шар-змащуємо форму олією і присипаємо панірувальними сухарями, викладаємо половину пюре.
  Так виглядає сметанний крем. На смак дуже схожий на сметану. Жирність 20%.
   Так виглядає сметанний крем. На смак дуже схожий на сметану. Жирність 20%. 
  2 шар-баклажани.
   2 шар-баклажани. 
  3 шар-зажарка з цибулі, моркви й грибів. Зверху промазати сметанним кремом або пісним майонезом, додавши в нього часник.
   3 шар-зажарка з цибулі, моркви й грибів. Зверху промазати сметанним кремом або пісним майонезом, додавши в нього часник. 
Якщо немає ні крему, ні майонезу можна цілком обійтися і без цього. Просто покришіть часник на засмажку.
  4 шар-помідори, порізані кільцями.
   4 шар-помідори, порізані кільцями. 
  5 шар-кабачки.
   5 шар-кабачки. 
  Завершуємо запіканку картопляним пюре. Збризгуємо олією і присипаємо панірувальними сухарями. Ставимо в розігріту до 200 град духовку на 30 хвилин. Дістаємо і присипаємо зеленню.
   Завершуємо запіканку картопляним пюре. Збризгуємо олією і присипаємо панірувальними сухарями. Ставимо в розігріту до 200 град духовку на 30 хвилин. Дістаємо і присипаємо зеленню. 
Приємного апетиту!. .
Готовим со вкусом: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
красим айца черничным вареньем
Рецепты для мультиварки, вкусно: паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
http://recepti.biz.ua кофейня шоколадница торт медовик производство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

