Овочева запіканка під сирним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
725 Овочева запіканка під сирним соусом
Фото - Овочева запіканка під сирним соусом
інгредієнти:
  • Цвітна капуста 400 г
  • Броколі 200 г
  • Морква 100 г
  • Фарш м´ясний (шинка) 500 г
  • Борошно пшеничне 30 г
  • Молоко 400 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Сир вершковий 150 г
  • Сіль, перець (тертий мускатний горіх)

Овочева запіканка під сирним соусом інгредієнти Цвітну капусту і броколі розбираємо на дрібні суцвіття.

Моркву нарізаємо товстими кружечками.

З готового фаршу ліпимо фрикадельки.

У каструлю наливаємо окріп, добре солимо, кидаємо моркву.

Одночасно злегка обсмажуємо фрикадельки.

Через 5 хвилин від початку варіння моркви кидаємо в каструлю цвітну капусту і, коли вода закипить знову, кидаємо броколі. Плиту відключаємо.

Викладаємо у форму фрикадельки, на них овочі без рідини.

Включаємо духовку на 210 градусів.

Овочева запіканка під сирним соусом Борошно обсмажуємо на сухій сковороді, заливаємо молоком, добре розмішуємо.

Помішуючи, доводимо до кипіння і кидаємо сир шматочками і масло.

Розмішуємо доки сир майже повністю не розчиниться (невеликі грудочки можуть залишатися). Посолити і поперчити за смаком.

Виливаємо соус на овочі.

фото Овочева запіканка під сирним соусом Ставимо в гарячу духовку на 15 хвилин.

Овочева запіканка під сирним соусом Кольорова капуста

Оригинальные Кремы - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.

Традиции приготовления Украинской кухни. Рестораны Украинской кухни в Москве.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter