Овочева запіканка під сирним соусом
- Цвітна капуста 400 г
- Броколі 200 г
- Морква 100 г
- Фарш м´ясний (шинка) 500 г
- Борошно пшеничне 30 г
- Молоко 400 мл
- Масло вершкове 50 г
- Сир вершковий 150 г
- Сіль, перець (тертий мускатний горіх)
Цвітну капусту і броколі розбираємо на дрібні суцвіття.
Моркву нарізаємо товстими кружечками.
З готового фаршу ліпимо фрикадельки.
У каструлю наливаємо окріп, добре солимо, кидаємо моркву.
Одночасно злегка обсмажуємо фрикадельки.
Через 5 хвилин від початку варіння моркви кидаємо в каструлю цвітну капусту і, коли вода закипить знову, кидаємо броколі. Плиту відключаємо.
Викладаємо у форму фрикадельки, на них овочі без рідини.
Включаємо духовку на 210 градусів.
Борошно обсмажуємо на сухій сковороді, заливаємо молоком, добре розмішуємо.
Помішуючи, доводимо до кипіння і кидаємо сир шматочками і масло.
Розмішуємо доки сир майже повністю не розчиниться (невеликі грудочки можуть залишатися). Посолити і поперчити за смаком.
Виливаємо соус на овочі.
Ставимо в гарячу духовку на 15 хвилин.
Оригинальные Кремы - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.
Традиции приготовления Украинской кухни. Рестораны Украинской кухни в Москве.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter