Овочева запіканка
- Кабачок 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Фарш м´ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус
- Яйце 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно 4 ст.л.
Кабачок почистити від шкірки і насіння, порізати півкільцями товщиною 1 см і обсмажити на оливковій олії.
Рис поставити варитися в рисоварці.
Розморозити фарш, у сковороді обсмажити з цибулею, додати соєвий соус.
Обсмажені кабачки (половину) викласти на деко, змащене олією, злегка збризнути соєвим соусом (не солити), потім шар вареного рису, потім фарш, потім знову рис і завершити кабачками, знову трохи збризнути соусом.
Поставити в духовку на 25-30 хв.
Потім приготувати кляр: 2 яйця збити, додати склянку молока і 3-4 ст. л. борошна. Залити запіканку.
Ще витримати хвилин 15.
Первые блюда рецепты с фото простые и вкусныеРецепты русской кухни М Сырникова
recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке.
Рецепты для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Салаты с консервой сардина рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Наборы для барбекю и гриля: приготовление блюд на электрогриле. Гриль-барбекю.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter