Овочева солянка
- Капуста білоголова 1 шт.
- Буряк відварений 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Сардельки (докторська ковбаса) 250 г
- Грудка свинна копчена 250 г
- Рослинна олія
- Сіль
- Перець чорний
- Перець духмяний
- Лавровий лист
- Цукор білий
- Зелень
Нашаткувати капусту і порційно обсмажити на сковороді до рум'яності.
Нарізати дрібно цибулю і обсмажити.
Натерти моркву на крупній тертці, додати на сковороду до цибулі, протушкувати.
Натерти відварений буряк, додати до інших овочів, обсмажити.
Всі овочі відправити у каструлю до капусти.
Нарізати грудку і сардельки.
Обсмажити.
Все змішати.
Додати спеції, гарячу воду і тушкувати хвилин 30-40.
Вкусные рецепты с фото - пирог из тыквы. Пироговая лавка. Доставка пирогов.
Черничное варенье пятиминутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья
Рецепты салатов с фото пицца. Салат рецепты фото.
Рецепты из редькиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза рецепт салата.
Рецепт чанахов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter