Овочева ікра із фрикадельками
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 150 г
- Баклажан 50 г
- Кабачок 50 г
- Помідор 50 г
- Перець болгарський 50 г
- Цибуля ріпчаста 30 г
- Морква 30 г
- Часник 1 зуб.
- Зелень 1 пуч.
- Перець чорний
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Масло вершкове
- Олія рослинна
Помити, почистити овочі.
Розморозити фарш.
У фарш додати перець і сіль.
Гарно вимісити. Вибити 22 рази. Дати постояти в холодильнику приблизно 10 хв.
На сковорідці розігріти вершкове масло і соняшникову олію (співвідношення 1/3).
Овочі нарізати й обсмажувати в послідовності: цибуля, морква, перець, кабачки.
Викласти у миску.
Окремо обсмажити баклажани на олії, що залишилася після овочів.
Очистити помідори від шкірки, нарізати й додати до овочів. Посолити.
Поставити горщик в духовку і розігріти її до 220 градусів.
Сформувати фрикадельки мокрими руками. Обсмажити на соняшниковій олії до появи скоринки, але не допускати появи соку.
Дістати із духовки горщик і скласти в нього овочі та фрикадельки.
Запікати 20-25 хв.
Дістати із духовки горщик. Додати рубаний часник і зелень.
Рецепты тортов на любой вкус - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter