Овочева феєрія
- Кабачок 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Куркума
- Сметана 300 г
- Помідор 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Петрушка
- Сіль
Овочі та зелень помити, картоплю і кабачки порізати кружечками і покласти окремо один від одного. Кружечки картоплі посипати приправою для картоплі, посолити, присипати куркумою, полити 2 ст. л. олії і ретельно перемішати у великій мисці, відставити.
У глибоку сковороду вилити 2 ст. л. олії, розмазати по дну і бокам. Кабачки (половину) викласти на дно сковороди лускою, посолити і поперчити, зверху викласти половину картоплі, шари і дії з кабачками повторити.
Заливка: помідори порізати дрібними кубиками, зверху видавити часник, перемішати. Цибулю порізати півкільцями, присипати цукром, подавити руками, дати трохи полежати, щоб вийшла гіркота, додати до помідорів. Петрушку подрібнити і відправити до овочів, посолити і добре перемішати, додати сметану і тертий сир, ще раз перемішати і викласти на картопляний шар (картопля повинна бути повністю покрита). У центр сковороди влити трохи (100 мл) гарячої води і відправити в розігріту духовку (180-190 градусів) і дати приготуватися протягом 50-60 хвилин.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з серцем.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter