Овочева башточка з тунцем
- Перець білий
- Сіль
- Олія оливкова
- Сир вершковий 2 ст.л.
- Тунець консервований
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
Фольгу скласти в декілька шарів і скрутити ринг.
Усі гострі краї повинні бути підігнуті.
Запечений перець очистити від насіння, нарізати на маленькі шматочки. Посолити і поперчити, налити кілька крапель олії.
Помідор очистити від соку та насіння і теж нарізати і приготувати як перець.
Консервований тунець розім'яти і змішати з сиром, приправити спеціями.
Ринг з фольги викласти на тарілку і шарами покласти - половину кількості шматочків перцю, потім половину помідорів, у середину суміш тунця з сиром і знову помідор і перець.
Після кожного шару притиснути добре ложечкою.
Обережно зняти ринг.
Можна злегка зверху полити олією або зробити соус.
recepti.biz.uaСборник кулинарных рецептов
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Салат из моря продуктов рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Настоящий суп харчо с фото: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter