Остропел із качки
- Качка 0.5 шт.
- Вино червоне 100 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції
Качку обробити: шию і хребти на бульйон, грудку у морозилку, інше - на остропел.
Качку на сухій сковороді на маленькому вогні залишити смажитися під кришкою.
Змішати вино, борошно, сіль, спеції, порізану цибулю і часник через прес.
Додати до вже підсмаженої качки і тушкувати ще хвилин 40 на маленькому вогні під кришкою, періодично помішуючи.
Выпечка оптом - рождественские выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Рецепт салата из корейской моркови. Рецепты салата из моркови.
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кулинарный сайт консервируем овощи на зиму здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter