Оссобуко

ДРУГІ СТРАВИ
694 Оссобуко
Фото - Оссобуко
інгредієнти:
  • Телятина (гомілка) 2 шт.
  • Зелень
  • Овочі (суміш)
  • Помідор 5 шт.
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Олія рослинна
  • Олія оливкова
  • Лавровий лист
  • Чебрець
  • Петрушка
  • Бульйон (яловичий)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Часник
  • Перець чилі
  • Селера черешкова
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Цедра лимона

Оссобуко інгредієнти

Оссобуко У товстостінній посудині з високими бортами обсмажити на олії нарізані кубиками моркву, стеблову селеру та цибулю. Додати не дуже дрібно нарубані часник і свіжий гострий перець, ще трохи обсмажити.

фото Оссобуко Телячі гомілки, нарубані упоперек разом із мозковою кісткою, обваляти в борошні і обсмажити на сковороді з обох сторін на олії до золотистої скоринки.

Оссобуко Вийняти і укласти на обсмажену овочеву суміш. Накрити кришкою і тримати на малому вогні.

Оссобуко Сковороду, в якій смажилися гомілки, залити білим сухим вином, уварити вина наполовину, додати очищені від шкіри і насіння і нарізані кубиками помідори, додати лаврового листя, гілочок чебрецю, нарубаної петрушки, влити трохи яловичого бульйону, посолити, поперчити, довести до кипіння і вилити все в посудину з овочами і м'ясом.

Оссобуко Тушкувати на малому вогні при закритій кришці 1,5-2 години.

При подачі посипати сумішшю дрібно нарубаних петрушки, часнику та цедри лимона.

ТутВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд

recepti.biz.ua картинки Спартака

Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.

Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter