Оссобуко
- Телятина (гомілка) 2 шт.
 - Зелень
 - Овочі (суміш)
 - Помідор 5 шт.
 - Вино біле сухе 1 скл.
 - Олія рослинна
 - Олія оливкова
 - Лавровий лист
 - Чебрець
 - Петрушка
 - Бульйон (яловичий)
 - Сіль
 - Перець чорний
 - Часник
 - Перець чилі
 - Селера черешкова
 - Цибуля ріпчаста
 - Морква
 - Цедра лимона
 
![]()
 У товстостінній посудині з високими бортами обсмажити на олії нарізані кубиками моркву, стеблову селеру та цибулю. Додати не дуже дрібно нарубані часник і свіжий гострий перець, ще трохи обсмажити.
 Телячі гомілки, нарубані упоперек разом із мозковою кісткою, обваляти в борошні і обсмажити на сковороді з обох сторін на олії до золотистої скоринки.
 Вийняти і укласти на обсмажену овочеву суміш. Накрити кришкою і тримати на малому вогні.
 Сковороду, в якій смажилися гомілки, залити білим сухим вином, уварити вина наполовину, додати очищені від шкіри і насіння і нарізані кубиками помідори, додати лаврового листя, гілочок чебрецю, нарубаної петрушки, влити трохи яловичого бульйону, посолити, поперчити, довести до кипіння і вилити все в посудину з овочами і м'ясом.
 Тушкувати на малому вогні при закритій кришці 1,5-2 години.
При подачі посипати сумішшю дрібно нарубаних петрушки, часнику та цедри лимона.
ТутВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
recepti.biz.ua картинки Спартака
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter