Оссобуко
- Телятина (гомілка) 2 шт.
- Зелень
- Овочі (суміш)
- Помідор 5 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Олія рослинна
- Олія оливкова
- Лавровий лист
- Чебрець
- Петрушка
- Бульйон (яловичий)
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
- Перець чилі
- Селера черешкова
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Цедра лимона
У товстостінній посудині з високими бортами обсмажити на олії нарізані кубиками моркву, стеблову селеру та цибулю. Додати не дуже дрібно нарубані часник і свіжий гострий перець, ще трохи обсмажити.
Телячі гомілки, нарубані упоперек разом із мозковою кісткою, обваляти в борошні і обсмажити на сковороді з обох сторін на олії до золотистої скоринки.
Вийняти і укласти на обсмажену овочеву суміш. Накрити кришкою і тримати на малому вогні.
Сковороду, в якій смажилися гомілки, залити білим сухим вином, уварити вина наполовину, додати очищені від шкіри і насіння і нарізані кубиками помідори, додати лаврового листя, гілочок чебрецю, нарубаної петрушки, влити трохи яловичого бульйону, посолити, поперчити, довести до кипіння і вилити все в посудину з овочами і м'ясом.
Тушкувати на малому вогні при закритій кришці 1,5-2 години.
При подачі посипати сумішшю дрібно нарубаних петрушки, часнику та цедри лимона.
ТутВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
recepti.biz.ua картинки Спартака
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Оригинальные Кремы - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter