Оссобуко
634
інгредієнти:
- Телятина (гомілка) 3 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Часник 1 зуб.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Оливки 20 шт.
- Каперси 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
- Олія оливкова
Помити і обсушити нарізану з кісткою гомілку.
Нарізати дрібно цибулю і часник. Підсмажити злегка у невеликій кількості оливкової олії.
Потім помістити м'ясо у піджарку і обсмажити із двох сторін.
Потім залити вином і, перевертаючи час від часу, дати випаруватися алкоголю.
Приготувати оливки і каперси.
Додати оливки, каперси, трохи води і закрити у скороварці, варити приблизно 1 годину.
Покласти капусту. Посолити і поперчити. Варити до готовності.
Готовим со вкусом - рецепт салата курица в перьях.
рецепти холодних закусок з фото
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі