Оссобуко

ДРУГІ СТРАВИ
634 Оссобуко
Фото - Оссобуко
інгредієнти:
  • Телятина (гомілка) 3 шт.
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Оливки 20 шт.
  • Каперси 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець чорний мелений)
  • Олія оливкова

Помити і обсушити нарізану з кісткою гомілку.

Нарізати дрібно цибулю і часник. Підсмажити злегка у невеликій кількості оливкової олії.

фото Потім помістити м'ясо у піджарку і обсмажити із двох сторін.

Потім залити вином і, перевертаючи час від часу, дати випаруватися алкоголю.

Приготувати оливки і каперси.

Додати оливки, каперси, трохи води і закрити у скороварці, варити приблизно 1 годину.

Покласти капусту. Посолити і поперчити. Варити до готовності.

Готовим со вкусом - рецепт салата курица в перьях.

рецепти холодних закусок з фото

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter