Оссобукко із гремолатою

ДРУГІ СТРАВИ
621 Оссобукко із гремолатою
Фото - Оссобукко із гремолатою
інгредієнти:
  • Яловичина 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Селера черешкова 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Борошно 4 ст.л.
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Бульйон (яловичий) 5 скл.
  • Помідор 1 скл.
  • Петрушка 100 г
  • Цедра лимона 20 г
  • Сіль
  • Олія оливкова

ОссоБукко ft гремолата інгредієнти

Шматки м’яса трохи присипати сіллю і поставити розігрівати сковороду. Обваляти у борошні.

ОссоБукко ft гремолата Акуратно викласти на сковороду і обсмажити за 5-8 хвилин (по 4 хвилини із кожного боку).

фото ОссоБукко ft гремолата Викласти обсмажене в окрему посудину.

ОссоБукко ft гремолата Яловичина Дрібно нарізати моркву, цибулю, селеру, часник.

ОссоБукко ft гремолата Морква Олія, що залишилася і соки від м'яса злити у сотейник і обсмажити коріння із часником.

Скласти м'ясо в окремий казан, додати овочі та залити (вино + бульйон + овочі). Тушкувати 90 хвилин.

ОссоБукко ft гремолата Селера черешкова Приготувати гремолату.

Із лимона зняти цедру.

ОссоБукко ft гремолата Цибуля ріпчаста Дрібно нарізати петрушку, додати цедру, натерти часник, велику сіль розтерти у ступці. Додати оливкову олію і все змішати.

ОссоБукко ft гремолата Часник Коли м'ясо приготується, вийняти шматочки, викласти на тарілку. Залишеним густим соусом полити м'ясо на тарілці.

Подавати із пюре.

Зверху покласти гремолату.

Салат с курицей и фруктами на апельсиновом соусе.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter