Оссобукко із гремолатою
- Яловичина 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера черешкова 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Борошно 4 ст.л.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Бульйон (яловичий) 5 скл.
- Помідор 1 скл.
- Петрушка 100 г
- Цедра лимона 20 г
- Сіль
- Олія оливкова
Шматки м’яса трохи присипати сіллю і поставити розігрівати сковороду. Обваляти у борошні.
Акуратно викласти на сковороду і обсмажити за 5-8 хвилин (по 4 хвилини із кожного боку).
Викласти обсмажене в окрему посудину.
Дрібно нарізати моркву, цибулю, селеру, часник.
Олія, що залишилася і соки від м'яса злити у сотейник і обсмажити коріння із часником.
Скласти м'ясо в окремий казан, додати овочі та залити (вино + бульйон + овочі). Тушкувати 90 хвилин.
Приготувати гремолату.
Із лимона зняти цедру.
Дрібно нарізати петрушку, додати цедру, натерти часник, велику сіль розтерти у ступці. Додати оливкову олію і все змішати.
Коли м'ясо приготується, вийняти шматочки, викласти на тарілку. Залишеним густим соусом полити м'ясо на тарілці.
Подавати із пюре.
Зверху покласти гремолату.
Салат с курицей и фруктами на апельсиновом соусе.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter