Ossobuco
- Яловичина (із кісточкою) 1 кг
- Помідор 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Паста томатна 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
Сковороду нагріти, налити олію і обсмажити м'ясо з обох сторін, щоб закрити пори.
Із помідорів видалити шкірку і дрібно нарізати.
Цибулю, моркву і часник теж нарізати. М'ясо дістати, овочі злегка обсмажити в олії, додати томатну пасту, сіль, перець. Покласти назад м'ясо і залити гарячою водою (можна наполовину із білим вином).
Дати закипіти, тушкувати на повільному вогні 1 годину або трохи довше, залежно від товщини шматка.
www.recepti.biz.ua мясные салаты рецепты
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua кухни подольские и Польские
recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, окрошка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter