Osso Bucco

ДРУГІ СТРАВИ
738 Osso Bucco
Фото - Osso Bucco
інгредієнти:
  • Масло вершкове 60 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Морква 2 шт.
  • Селера черешкова 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Борошно 0.75 скл.
  • Рулька (теляча) 1.5 кг
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Помідор 800 г
  • Бульйон (яловичий) 2 скл.
  • Кмин (сушений) 1 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Цедра лимона 3 шт.
  • Петрушка 0.5 скл.

Osso Bucco / Оссобуко інгредієнти

Osso Bucco / Оссобуко Нагріти у сковороді 20 г вершкового масла і 2 ст. л. оливкової олії. Додати нарізані кубиками моркву, селеру, цибулю і 3 зуб. часнику. Готувати 4-5 хвилин.

фото Osso Bucco / Оссобуко Перекласти у жароміцну посудину.

Osso Bucco / Оссобуко Масло вершкове Борошно, змішане із сіллю і перцем, висипати у пакет. Покласти у пакет по два шматочки м'яса і струснути, щоб вони рівномірно обвалялися у  борошні. Струсити зі шматочків м'яса зайве борошно і покласти їх на тарілку.

Osso Bucco / Оссобуко Олія оливкова Розігріти духовку до 200 градусів.

У сковороді розтопити залишене вершкове масло та оливкову олію. У кілька прийомів обсмажити м'ясо із двох сторін до коричневої скоринки.

Osso Bucco / Оссобуко Морква Викласти м'ясо на овочі.

Osso Bucco / Оссобуко Селера черешкова У сковороду додати томатну пасту, помідори, бульйон, кмин і лавровий лист. Помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити 5 хвилин.

Osso Bucco / Оссобуко Цибуля ріпчаста Вилити соус на м'ясо з овочами. Накрити кришкою або фольгою.

Osso Bucco / Оссобуко Часник Тушкувати 1,5 або 1,75 години, доки м'ясо не стане м'яким.

Osso Bucco / Оссобуко Борошно Для того, щоб приготувати соус, змішати разом цедру, 2 зуб. часнику і петрушку.

Osso Bucco / Оссобуко Рулька Подавати м'ясо із соусом. На гарнір картопляне пюре.

 

Риба смажена фоториба смажена фото

Рецепт торты медовик www.recepti.biz.ua

Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях.

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter