Osso Bucco
- Масло вершкове 60 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Селера черешкова 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Борошно 0.75 скл.
- Рулька (теляча) 1.5 кг
- Томатна паста 1 ст.л.
- Помідор 800 г
- Бульйон (яловичий) 2 скл.
- Кмин (сушений) 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Цедра лимона 3 шт.
- Петрушка 0.5 скл.
Нагріти у сковороді 20 г вершкового масла і 2 ст. л. оливкової олії. Додати нарізані кубиками моркву, селеру, цибулю і 3 зуб. часнику. Готувати 4-5 хвилин.
Перекласти у жароміцну посудину.
Борошно, змішане із сіллю і перцем, висипати у пакет. Покласти у пакет по два шматочки м'яса і струснути, щоб вони рівномірно обвалялися у борошні. Струсити зі шматочків м'яса зайве борошно і покласти їх на тарілку.
Розігріти духовку до 200 градусів.
У сковороді розтопити залишене вершкове масло та оливкову олію. У кілька прийомів обсмажити м'ясо із двох сторін до коричневої скоринки.
Викласти м'ясо на овочі.
У сковороду додати томатну пасту, помідори, бульйон, кмин і лавровий лист. Помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити 5 хвилин.
Вилити соус на м'ясо з овочами. Накрити кришкою або фольгою.
Тушкувати 1,5 або 1,75 години, доки м'ясо не стане м'яким.
Для того, щоб приготувати соус, змішати разом цедру, 2 зуб. часнику і петрушку.
Подавати м'ясо із соусом. На гарнір картопляне пюре.
Риба смажена фоториба смажена фото
Рецепт торты медовик www.recepti.biz.ua
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter