Осіння рапсодія
- Баклажан 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Ковбаска печена 200 г
- Сир 100 г
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити разом з цибулею.
Баклажани відварити у підсоленій воді або запекти у духовці. Нарізати кубиками.
Нарізати помідори очищені від шкірки.
Домашню печену ковбаску нарізати півкільцями. Можна використати мисливські.
Тепер все додати до цибулі з морквою, посолити і тушкувати до готовності моркви. Часник подрібнити. Перемішати, вимкнути вогонь і залишити під кришкою.
На тарілці рапсодію притрусити тертим сиром.
Кулинария капуста брокколи как приготовитьПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Мясные салаты с грибамиМясные консервы. Производство мясной продукции
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт пасхиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter