Осіння карусель
- Свинина (безкісткова) 300 г
- Вода (холодна)
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець бoлгарський (червоний, помаранчевий, жовтий) 1 шт.
- Помідор 6 шт.
- Картопля 6 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Сир плавлений 2 шт.
- Петрушка, кріп, кінза і базилік
- Куркума
- Паприка (мелена солодка)
- Сіль
- Перець (суміш перців)
- Олія оливкова
- Масло вершкове
У горщики налити холодну воду (щоб нею наповнилися пори керамічного посуду).
Помідори попередньо очистити від шкірки, помістивши їх із хрестоподібними надрізами на шкірці на 10-20 с у кип'яток. М'ясо помити, нарізати невеликими шматками, овочі помити, нарізати кубиками (моркву трохи дрібніше інших овочів). Баклажани помістити в солону воду на 10-15 хвилин (щоб позбавити від гіркоти), потім вийняти і віджати. Натерти сир. Дрібно нарубати часник.
Вилити з горщиків воду. В один налити на дно 1-2 ложки рафінованої оливкової олії, викласти баклажани, потім моркву, додати трохи солі і суміш 4-х перців. Наступний шар цибуля, м'ясо, трохи рубаного часнику, знову поперчити, потім кубики томатів, трохи посолити і поперчити, викласти солодкий перець, посипати тертим сиром із часником і закрити кришкою.
Відварити до напівготовності дрібну картоплю в мундирі. Вирізати «капелюшок», залишивши на ній шкірку, обробити «ніжку», змастити увесь «грибок» вершковим маслом. Також вчинити із наступними і помістити всі у другий горщик.
Поставити горщики в аерогриль на 25 хв при температурі 225-186°С. (Можна також запікати в духовці).
Вирізати із пластинок плавленого сиру (бажано різних відтінків) осінні листочки, приготувати «троянди», зрізуючи по спіралі шкірку дрібного помідора, приготувати помідори-«кошики», наповнюючи їх сирно-часниковою масою.
Горщик, в якому готується м'ясо з овочами, відкрити, щоб красиво запікся сир; викласти на нижні грати аерогрилю помідори з сиром і включити аерогриль ще на 5 хв на 200-186°С. Із другого горщика тим часом акуратно викласти на тарілку «грибочки» з картоплі.
Після того, як перший горщик вийняти з аерогрилю, дуже акуратно викласти «сонечко» запеченого сиру разом із солодким перцем. Також акуратно вийняти шари овочів і викласти їх у тарілку від центру до краю по дузі - кожен колір окремою дугою, до якої щільно прилягає наступна дуга і так далі. Зверху укласти сирне «сонечко». Поля тарілки прикрасити картопляними «грибками», помідорними «трояндами» і «кошиками», сирними «листочками» і зеленню так, щоб склалося враження каруселі осінніх фарб.
Краї тарілки трохи присипати червоною паприкою і жовтою куркумою (карі). Можна подавати.
Вкусные и простые закуски - салати та закуски.
Рецепты украшения для тортовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Тутсалати з оселедцем
Мясные салаты без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Очень вкусные пончики: рецепты пончиков на кефире. Доставка готовой еды на неделю.
Салат из омлета и кукурузыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт похудения в одной капсуле: ржаная закваска рецепт.
Как приготовить летний салат - салат невеста рецепт.
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter