Осінній товстолобик
- Риба (товстолобик свіжий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Спеції (сіль, перець, трави)
- Олія рослинна
- Борошно
Рибу очистити від луски, зрізати плавники, вийняти нутрощі, видалити зябра, гарно промити.
Відрізати голову, хвіст і дістати хребет. Залишити тільки філе.
Нарізати на порційні шматочки. Посолити, поперчити, додати спеції і поставити на 30 хвилин у холодильник.
Обваляти кожен шматочок у борошні й обсмажити до золотавої скоринки на олії.
Потім щільно укласти шматочки на деко. Посипати овочами, трохи посолити (можна полити майонезом або сметаною) і налити до середини риби води. Поставити в духовку на 15 хвилин.
Рецепт приготовления салата мимозаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
Рецепты Приготовления: салат невеста рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты приготовления блюд - фото рецепты новогодних блюд.
Рецепт пасхи в духовке пошаговый рецепт видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт. Нужен свадебный торт.
Мимоза рецепт салатаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter