"Осінній колорит"

ДРУГІ СТРАВИ
912 "Осінній колорит"
Фото -
інгредієнти:
  • Помідор 2.5 кг
  • Кінза 150 г
  • Яблуко (очищені) 0.5 кг
  • Перець болгарський 1 кг
  • Часник 200 г
  • Перець чилі 2 шт.
  • Сіль
  • Цукор 0.5 скл.
  • Оцет (9%) 0.5 скл.
  • Олія рослинна 0.5 скл.
  • Картопля 2 шт.
  • Вода 0.5 скл.
  • Борошно
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • М'ясо (яловичина і свинина) 300 г
  • Яйце 1 шт.
  • Бульйон мясний

Аджика: помідори, кінза, яблука, часник, перець солодкий, перець чилі, сіль, цукор, олія, оцет 9%.

Овочі помити, почистити, нарізати на шматочки. Все прокрутити через м'ясорубку, перелити в каструлю, додавши цукор, сіль, олію і оцет.

фото Все варити 50-60 хвилин, постійно помішуючи.

Хлібці для бульйону у вигляді клинових листочків. Приготувати пельменне тісто (вода, сіль, борошно), розкачати його і акуратно вирізати ножем листочки з тіста. Змастити яйцем листя і викласти їх на деко, змащене олією.

Випікати до золотистої скоринки 20-30 хвилин. 

Нарізати моркву, перець і картоплю.

У цибулі вирізати серцевину (бажано побільше), для фаршу.

Яловичину і свинину перемолоти з цибулею і зробити фарш. Посолити, поперчити за смаком. Заповнити цибулю фаршем.

Горщики заповнити картоплею, цибулею, морквою, перцем і зверху покласти столову ложку аджики. Залити м'ясним бульйоном (заздалегідь приготовленим), і поставити в духовку на 1 годину 20 хвилин.

Салат со стручковым горохом и брокколи recepti.biz.ua

Праздничные салаты к новому годуПраздничное агентство. Праздничная компания

ТутПицца, суши, шашлыки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter