"Осінній колорит"
- Помідор 2.5 кг
- Кінза 150 г
- Яблуко (очищені) 0.5 кг
- Перець болгарський 1 кг
- Часник 200 г
- Перець чилі 2 шт.
- Сіль
- Цукор 0.5 скл.
- Оцет (9%) 0.5 скл.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Картопля 2 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Борошно
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- М'ясо (яловичина і свинина) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Бульйон мясний
Аджика: помідори, кінза, яблука, часник, перець солодкий, перець чилі, сіль, цукор, олія, оцет 9%.
Овочі помити, почистити, нарізати на шматочки. Все прокрутити через м'ясорубку, перелити в каструлю, додавши цукор, сіль, олію і оцет.
Все варити 50-60 хвилин, постійно помішуючи.
Хлібці для бульйону у вигляді клинових листочків. Приготувати пельменне тісто (вода, сіль, борошно), розкачати його і акуратно вирізати ножем листочки з тіста. Змастити яйцем листя і викласти їх на деко, змащене олією.
Випікати до золотистої скоринки 20-30 хвилин.
Нарізати моркву, перець і картоплю.
У цибулі вирізати серцевину (бажано побільше), для фаршу.
Яловичину і свинину перемолоти з цибулею і зробити фарш. Посолити, поперчити за смаком. Заповнити цибулю фаршем.
Горщики заповнити картоплею, цибулею, морквою, перцем і зверху покласти столову ложку аджики. Залити м'ясним бульйоном (заздалегідь приготовленим), і поставити в духовку на 1 годину 20 хвилин.
Салат со стручковым горохом и брокколи recepti.biz.ua
Праздничные салаты к новому годуПраздничное агентство. Праздничная компания
ТутПицца, суши, шашлыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter