Осіннє танго у горщику
- Яловичина (без кістки) 300 г
- Картопля 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець бoлгарський (червоний, жовтий, зелений) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Баклажан нарізати кубиками. Посолити, залишити на 30 хвилин, щоб пішла гіркота, потім промити в холодній воді і трохи віджати.
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Перець болгарський нарізати часточками.
Цибулю дрібно нарізати.
Картоплю нарізати кубиками.
На дно горщика викласти м'ясо, трохи посолити, поперчити.
На м'ясо викласти картоплю.
На картоплю викласти баклажани.
На баклажани викласти цибулю.
На цибулю викласти болгарський перець.
На перець викласти помідори. Трохи посолити і поперчити.
Можна додати трохи води.
Поставити горщик у духовку. Тушкувати при температурі 180 градусів протягом 75-90 хвилин.
За 15 хвилин до готовності додати у горщик зубчик часнику.
Готову страву посипати дрібно нарізаною зеленню.
www.recepti.biz.ua рецепты выпечки хлеба
Куриный рулет с омлетом и зеленью. Рулет из куриной грудки с финиками.
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами.
Готовим со вкусом: салаты с фото.
Рецепт трубочки с заварным кремомКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter