"Осіннє танго"

ДРУГІ СТРАВИ
767 "Осіннє танго"
Фото -
інгредієнти:
  • Крупа перлова 100 г
  • Гриби (свіжі) 100 г
  • Ребра свинні 100 г
  • Морква 100 г
  • Цибуля ріпчаста 50 г

Перлову крупу обсмажити на сухій сковороді. Залити окропом (води повинно бути більше в 3-4 рази, ніж крупи) і залишити до набрякання. Гриби нарізати і відварити до напівготовності.

Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Свинні реберця нарізати шматочками.

фото Обсмажити м'ясо й овочі з грибами.

Обсмажені гриби з овочами і реберця перемішати з набряклою крупою. Розкласти приготовлену масу в горщики. У кожен горщик покласти шматочок вершкового масла і закрити горщики коржами з дріжджового тіста.

Змастити «кришечки» збитим яйцем.

Поставити горщики у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Как приготовить летний салат - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.

Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.

recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter