"Осіннє танго"
- Крупа перлова 100 г
- Гриби (свіжі) 100 г
- Ребра свинні 100 г
- Морква 100 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
Перлову крупу обсмажити на сухій сковороді. Залити окропом (води повинно бути більше в 3-4 рази, ніж крупи) і залишити до набрякання. Гриби нарізати і відварити до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Свинні реберця нарізати шматочками.
Обсмажити м'ясо й овочі з грибами.
Обсмажені гриби з овочами і реберця перемішати з набряклою крупою. Розкласти приготовлену масу в горщики. У кожен горщик покласти шматочок вершкового масла і закрити горщики коржами з дріжджового тіста.
Змастити «кришечки» збитим яйцем.
Поставити горщики у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter