Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен»
- М´ясо (оленина, філе) 800 г
- Картопля (дрібна) 250 г
- Ріпа 270 г
- Морква 250 г
- Буряк 300 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Горох (у плоских стручках, цукровий) 100 г
- Часник 12 зуб.
- Перець солодкий 250 г
- Зелень (свіжа: петрушка, кріп, кінза) 1 пуч.
- Масло вершкове 60 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (червоний, мелений)
Очистити овочі: ріпу, моркву, буряк, цибулю, часник і перець.
Картоплю та горошок промити, але залишити неочищеними.
Оленину промити, обсушити серветкою, нарізати середніми шматочками і злегка обсмажити на олії.
Нарізати цибулю великими кільцями, горошок і зубчики часнику залишити цілими, а всі інші овочі нарізати кубиками, теж досить великими за розміром.
У глибоку каструлю з товстим дном викласти невеликий шар м'яса, потім шар овочів. Посолити, поперчити, додати лавровий лист, посипати рубаною зеленню. І так далі шар за шаром.
Зверху покласти шматочки вершкового масла.
Накрити каструлю кришкою і поставити на вогонь. Овочі швидко дадуть сік, і рагу закипить. У цей момент зменшити вогонь до слабкого і тушкувати до готовності (близько 40 хвилин). Час приготування залежить від сорту овочів, тому рекомендується періодично знімати кришку і перевіряти готовність овочів ножем. Вони ні в якому разі не повинні сильно розваритися. Ідеально, коли буряк і картопля дійшли до готовності, але поки ще залишилися досить твердими.
Зняти з вогню, обережно перемішати рагу у каструлі і викласти на тарілки.
http://recepti.biz.ua рецепт Киевского торта
Повар на мероприятие: кулинарные сайты. Готовим со вкусом.
Салаты из вареного сердцаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов из моркови здесь
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Рецепт шоколадного кекса на сметанеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепт салата мимоза с фото пошагово без сыраРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter