Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен»

ДРУГІ СТРАВИ
896 Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен»
Фото - Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен»
інгредієнти:
  • М´ясо (оленина, філе) 800 г
  • Картопля (дрібна) 250 г
  • Ріпа 270 г
  • Морква 250 г
  • Буряк 300 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Горох (у плоских стручках, цукровий) 100 г
  • Часник 12 зуб.
  • Перець солодкий 250 г
  • Зелень (свіжа: петрушка, кріп, кінза) 1 пуч.
  • Масло вершкове 60 г
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (червоний, мелений)

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» інгредієнти

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Очистити овочі: ріпу, моркву, буряк, цибулю, часник і перець.

Картоплю та горошок промити, але залишити неочищеними.

фото Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Оленину промити, обсушити серветкою, нарізати середніми шматочками і злегка обсмажити на олії.

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» М'ясо Нарізати цибулю великими кільцями, горошок і зубчики часнику залишити цілими, а всі інші овочі нарізати кубиками, теж досить великими за розміром.

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Картопля У глибоку каструлю з товстим дном викласти невеликий шар м'яса, потім шар овочів. Посолити, поперчити, додати лавровий лист, посипати рубаною зеленню. І так далі шар за шаром.

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Ріпа Зверху покласти шматочки вершкового масла.

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Морква Накрити каструлю кришкою і поставити на вогонь. Овочі швидко дадуть сік, і рагу закипить. У цей момент зменшити вогонь до слабкого і тушкувати до готовності (близько 40 хвилин). Час приготування залежить від сорту овочів, тому рекомендується періодично знімати кришку і перевіряти готовність овочів ножем. Вони ні в якому разі не повинні сильно розваритися. Ідеально, коли буряк і картопля дійшли до готовності, але поки ще залишилися досить твердими.

Осіннє мисливську рагу з оленини «Барон Мюнхгаузен» Буряк Зняти з вогню, обережно перемішати рагу у каструлі і викласти на тарілки.

http://recepti.biz.ua рецепт Киевского торта

Повар на мероприятие: кулинарные сайты. Готовим со вкусом.

Салаты из вареного сердцаМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салатов из моркови здесь

recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов

Рецепт шоколадного кекса на сметанеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.

Рецепт салата мимоза с фото пошагово без сыраРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter