Осіннє асорті
- Баклажан
- Помідор
- Цибуля
- Паста томатна 1 скл.
- Кабачок
- Морква
- Спеції
- Болгарський перець
- Зелень
- Сіль
- Соняшникова олія
Баклажани нарізати кільцями і залити водою з сіллю, щоб вийшла гіркота.
У казанок нарізати перець не дуже дрібно.
Туди ж цибулю.
Потім помідори.
Туди ж кабачок.
Морквину натерти на не дуже дрібній тертці.
Додати приправу.
Перемішати все, посолити, поперчити, додати олії і на вогонь. Коли все протушкується, відкрити кришку, щоб зайва волога випарувалася і додати пасту.
Коли волога випарується, перемішати і тушкувати на маленькому вогні.
Додати зелень.
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты.
Рецепт салата с каперсамиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепты с малиной - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты для фуршета с фото.
Черева для колбасок - колбаса домашняя без кишок.
Салаты с белыми грибами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Простые рецепты вкусных салатов: салаты праздничные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter