Осетрина запечена в овочах
863
інгредієнти:
- Осетр 500 г
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Олія рослинна
- Приправа
Рибу очистити від шкірки і хрящів, посолити, поперчити і додати приправу, дати постояти 30 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву і перець соломкою, обсмажити до золотистого кольору.
Рибу обсмажити звичайним способом.
Картоплю нарізати тоненькими кільцями, деко змастити олією і викласти половину картоплі, посолити.
Зверху картоплі викласти рибку.
Зверху риби, обсмажені цибулю, моркву, перець.
Зверху залишений шар картоплі.
Посолити трохи, зверху налити томатний сік і покласти у розігріту духовку до 220°С на 40 хвилин.
Куриные отбивные в духовке тут
Салат с папоротником и Курицей. Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепты кулинарные сайты детский праздник
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі