Осетер фарширований
- Осетер 2.5 кг
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сьомга (філе) 600 г
- Спеції
- Вершки
Осетрину зачистити на животі та з боків.
Тушку осeтра замаринувати в спеціях і цитрусовому фреші 30 хв.
Із тушки видалити хребет. Витерти паперовим рушником насухо, щоб не відокремився мус від тушки.
Мус: помістити сьомгу у блендер, збивати 30 секунд, додати вершки, яйця, спеції, довести до однорідної маси.
Нафарширувати рибу: мус помістити в тушку, акуратно зашити, щоб був маленький шов. Обмотати харчовою плівкою, щоб риба була нерухомою.
Варити 45 хвилин.
Із готової риби зняти плівку, нарізати шматочками.
Прикрасити.
Доставка готовой еды на неделю: салати та закуски. Очень вкусные закуски.
Мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Топперы для тортов - торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты американской кухни с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с грибами. Салаты и закуски.
Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты окраски яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter