Оселедець, запечений під майонезом
- Оселедець (свіжий) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
Оселедець помити, очистити, видалити голову і хвіст, розрізати навпіл. У вогнетривку скляну форму укласти оселедець. Нарізати цибулю півкільцями, укласти зверху оселедця, посолити, додати приправи. Зверху залити сумішшю майонезу і води (1:10). Накрити кришкою, поставити в розігріту духовку до 220 градусів на 30 хвилин, потім зняти кришку і ще 10 хвилин. Можна приготувати і в мікрохвильовці, час 20 хвилин.
Мясные салаты здесь
Рецепты С Фото на любой вкус - арахисовое масло рецепт с фото.
Вкусные рецепты с фото: рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата капрезе фото. Рецепты салат фото.
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Читать пошаговый фото рецепт торта.
Майонез домашний рецепт от эктораПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter