Оселедець запечений
1114
інгредієнти:
- Оселедець 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез (вершки)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору.
Оселедець обробити, очистити від кісток і розділити на дві половинки.
Підсмажити оселедця з обох сторін (без олії).
Викласти два або три шари і кожен змастити майoнезом і посипати цибулею.
Попередньо посолити і поперчити, можна просто залити вершками.
Відправити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 180°C.
Можна подавати з картоплею або рисом.
Рецепт кофе гляссеБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки.
Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі