Оселедець по французки
819
інгредієнти:
- Оселедець малосольний 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гірчиця (французька,)
Нарізати часточками яблуко і обсмажити на соняшниковій олії.
На яблука обсмажену цибулю.
Зверху філе оселедця.
Полити гірчицею і дати настоятися протягом години.
Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепты окраски яиц.
Торт без выпечки. Эксклюзивные торты без выпечки.
Приготовление узбекского плова. Рецепты приготовления плова на костре.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Кулинарная книга
Майонез в домашних условиях. Рецепт: Майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі