Оселедець фарширований
1107
інгредієнти:
- Оселедець свіжоморожений 2 шт.
- Печериці 5 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Масло вершкове 0.5 ст.л.
- Хрін тертий 1 ч.л.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Спеції
- Фольга
Оселедець розморозити, видалити нутрощі. Печериці почистити, нарізати шматочками, цибулю і яйце - кубиками. Все з'єднати, посолити, поперчити, перемішати і нафарширувати оселедець. Вершкове масло перемішати з рубаною петрушкою і хроном. Взяти 2 прямокутних листа фольги, викласти суміш на фольгу, потім покласти оселедець і закрити герметично. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і випікати 25 хвилин.
Салаты и закуски: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: выпечка на новый год с фото.
www.recepti.biz.ua легкие рецепты вкусных блюд
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с свежими шампиньонами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі