Оригінальний "Плов" із курячими потрохами

ДРУГІ СТРАВИ
738 Оригінальний "Плов" із курячими потрохами
Фото - Оригінальний
інгредієнти:
  • Печінка (куряча) 200 г
  • Серце (куряче) 200 г
  • Шлунок (курячий) 200 г
  • Рис
  • Цибуля 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Шафран
  • Бульйон (курячий)
  • Спеції (перець горошком, перець білий і чорний мелений, лавровий лист, сіль)

Оригінальний

Оригінальний фото Оригінальний

Оригінальний Оригінальний

Оригінальний Оригінальний


Шлуночки нарізати, додати серце, залити водою, посолити, додати перець горошком і наприкінці варіння лавровий листок, відварити майже до готовності.

Бульйон процідити, щe у гарячий додати 2 щіпки шафрану і настояти.

Цибулю нарізати кубиками, тушкувати, додати натерту моркву, тушкувати, у кінці додати печінку і швидко обсмажити із двох сторін, буквально по 2 хвилинки з кожного боку.

Рис додати у будь-якій пропорції, залити бульйоном і відварити майже до готовності, доки не вбереться бульйон (який уже солeний). У рис додати відварені шлуночки із серцем і засмажку із печінкою, посолити, посипати чорним, білим меленим перцем і обережно всe перемішати.

Поставити форму із пловом у розігріту духовку, або на повільний вогонь на 10 хвилин, щоб рис просочився, закрити і настояти.

Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Диетические блюда для похудения.

Рецепты к православным постам. Рецепты блюда поста.

Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт салата из авокадо.

ТутПредложение доставки пиццы домой или в офис

Рецепт приготовления салата на английском языке recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.