Оригінальний "Плов" із курячими потрохами
- Печінка (куряча) 200 г
- Серце (куряче) 200 г
- Шлунок (курячий) 200 г
- Рис
- Цибуля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Шафран
- Бульйон (курячий)
- Спеції (перець горошком, перець білий і чорний мелений, лавровий лист, сіль)
Шлуночки нарізати, додати серце, залити водою, посолити, додати перець горошком і наприкінці варіння лавровий листок, відварити майже до готовності.
Бульйон процідити, щe у гарячий додати 2 щіпки шафрану і настояти.
Цибулю нарізати кубиками, тушкувати, додати натерту моркву, тушкувати, у кінці додати печінку і швидко обсмажити із двох сторін, буквально по 2 хвилинки з кожного боку.
Рис додати у будь-якій пропорції, залити бульйоном і відварити майже до готовності, доки не вбереться бульйон (який уже солeний). У рис додати відварені шлуночки із серцем і засмажку із печінкою, посолити, посипати чорним, білим меленим перцем і обережно всe перемішати.
Поставити форму із пловом у розігріту духовку, або на повільний вогонь на 10 хвилин, щоб рис просочився, закрити і настояти.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Диетические блюда для похудения.
Рецепты к православным постам. Рецепты блюда поста.
Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт салата из авокадо.
ТутПредложение доставки пиццы домой или в офис
Рецепт приготовления салата на английском языке recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салаты. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter