Orange chicken
- Філе куряче 700 г
- Сік апельсиновий 1.5 скл.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цукор (коричневий) 0.25 скл.
- Імбир 0.5 ч.л.
- Часник 0.5 ч.л.
- Перець червоний 0.25 ч.л.
- Крохмаль 1 скл.
- Борошно 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Апельсин (цедра) 1 шт.
У курячого філе прибрати жир, потім нарізати на дрібні шматочки.
Збити яйця. Шматочки курки обваляти в борошні, потім в яйці, потім у крохмалі.
У глибоку сковороду налити олію, розігріти, додати курку.
Обсмажувати курку маленькими партіями.
Готову курку покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Соус. У мисці змішати апельсиновий сік, цукор, соєвий соус, подрібнений корінь імбиру, подрібнений часник, пластівці червоного перцю.
Загусник. 2 столові ложки крохмалю і трохи води (3 столові ложки). Перемішати.
Соус поставити на вогонь у глибокій сковороді. Коли соус закипить, додати загусник. Після того, як соус загусне, додати курку.
Додати апельсинову цедру і подрібнену зелену цибулю. Перемішати.
Подавати з рисом і кружечками апельсина.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Салат из омлета и колбасы с огурцомВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Пироговая лавка. Доставка пирогов: пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня. Итальянская кухня в Петербурге.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter