Опеньки в сирному соусі
	
					2604				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
			
		
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Гриби (опеньки) - 400 г
- Сир (твердий) - 150 г
- Сметана - 200 г
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Горіх мускатний (за смаком)
- Масло вершкове
   Гриби перебрати, помити, відварити в підсоленій воді до готовності приблизно 20 хвилин.
   Гриби перебрати, помити, відварити в підсоленій воді до готовності приблизно 20 хвилин. 
  Сир натерти на тертці.
   Сир натерти на тертці. 
  Цибулю дрібно посікти. Обсмажити у вершковому маслі (не в олії).
   Цибулю дрібно посікти. Обсмажити у вершковому маслі (не в олії). 
  Додати гриби, обсмажувати ще хвилин 5.
   Додати гриби, обсмажувати ще хвилин 5. 
  Додати сметану, перець, мускатний горіх, тушкувати ще хвилин 5-7.
   Додати сметану, перець, мускатний горіх, тушкувати ще хвилин 5-7. 
  Посипати тертим сиром і швидко-швидко розмішати, щоб сир розплавився, але не підгорів. Зняти з вогню. Розкласти по порційних креманках.
   Посипати тертим сиром і швидко-швидко розмішати, щоб сир розплавився, але не підгорів. Зняти з вогню. Розкласти по порційних креманках. 
Ситно і смачно!.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
