Опеньки в сирному соусі
2487
інгредієнти:
- Гриби (опеньки) - 400 г
- Сир (твердий) - 150 г
- Сметана - 200 г
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Горіх мускатний (за смаком)
- Масло вершкове
Гриби перебрати, помити, відварити в підсоленій воді до готовності приблизно 20 хвилин.
Сир натерти на тертці.
Цибулю дрібно посікти. Обсмажити у вершковому маслі (не в олії).
Додати гриби, обсмажувати ще хвилин 5.
Додати сметану, перець, мускатний горіх, тушкувати ще хвилин 5-7.
Посипати тертим сиром і швидко-швидко розмішати, щоб сир розплавився, але не підгорів. Зняти з вогню. Розкласти по порційних креманках.
Ситно і смачно!.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі