Опеньки смажені по-селянськи
1801
інгредієнти:
- Опеньки 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія соняшникова 3 ст.л.
Опеньки добре помити кілька разів. Вибрати, якщо є, гілочки і все зайве. Покласти в сито і дати стекти воді.
Викласти опеньки на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити. Додати невелику кількість води, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 30.
Почистити цибулю.
Порізати цибулю невеликими кубиками.
Додати у тушковані гриби. Обсмажити. Посолити.
Збити яйця з дрібкою солі.
Додати у сковорідку. Перемішати. Коли яйця приготуються - гриби готові.
Праздничные рецепты - рецепт сирника з маком. Безумно вкусные рецепты блюд.
www.recepti.biz.uaРецепты русской кухни М Сырникова
Изумительный персиковый пирог по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепты юлии высоцкой выпечка.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі