Оливковий гай
- Капуста цвітна 1 шт.
- Бульйон овочевий 1 скл.
- Часник (у шкірці) 3 зуб.
- Олія рослинна
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Кріп
- Перець червоний болгарський (кетчуп, шпинат) 1 шт.
Перець заздалегідь запекти до м'якості в духовці. Горілу шкірку зняти, м'якоть вичистити і відкласти. Шпинат можна злегка відварити.
Нагріти духовку до 130°С. Качан розрізати навпіл, вирізати 2 пластини товщиною близько 2 см.
Частину капусти, що залишилася, розібрати на суцвіття. Зварити з бульйоном овочевим, додати сіль, мускатний горіх і часник в шкірці. Варити хвилин 15, рідину відцідити і залишити.
Викласти зварені суцвіття на застелене деко і підсушити їх хвилин 15 у духовці.
Духовку нагріти до 180°С.
На сковорідку з олією покласти вирізані «дерева» і обсмажити декілька хвилин з обох сторін. Поставити їх після цього для запікання на 10 хвилин у духовку.
Покласти в блендер підсушені у духовці суцвіття, вилущити варений часник, покласти туди ж, додати кріп і м'якоть перцю або шпинат. Долити зціджений бульйон, на якому варилася капуста і збити.
Перекласти пюре в посуд для духовки і поставити туди на 10 хвилин.
Викласти по половині готового пюре на тарілки, зверху покласти «дерева», прикрасити оливками.
Салат кучками с чипсами и колбасойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Соблюдаем пост рецепты. Рецепты православной кухни к петрову посту.
Пирог из тыквы и яблок без мукиРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Как приготовить пирог из тыквы в духовкекак приготовить пирог из тыквы
Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт торт медовик мишка. Рецепт торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter