Оленина
- Оленина (стейк) 1 кг
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Апельсин 2 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Ялівець
- Приправа (набір перцю горошком - чорний, червоний, білий, зелений)
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Ягоди (обліпиха, журавлина і брусниця заморожені) 1 скл.
- Мармелад (варення з кислинкою) 0.5 скл.
- Спеції (бодян, гвоздика, ялівець, кардамон, кориця, лавровий лист, чилі, паприка, насіння гірчиця)
На 2 дні залити м'ясо вином і перекласти часточками апельсина, трохи поламаним лавровим листям і ялівцевими ягодами.
Маринувати у холодильнику.
М'ясо вийняти із маринаду, обсушити і обсмажити недовго у дуже гарячому жирі з двох сторін.
М'ясо вийняти, посолити і пересипати приправою та спеціями.
Шматочки м'яса покласти у глиняний посуд, пересипати ягодами і додати варення та вино (1/2 склянки) - поставити в холодну піч, увімкнувши 200°С.
Під кришкою тушкувати до готовності 1,5-2 години.
М'ясо можна сервірувати із соусом - м'ясний сік із ягодами перетерти через сито і приправити за смаком.
Семена Салат Малахитовая шкатулка - салат малахитовая шкатулка.
Осетинские пироги на заказ - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата с креветкамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
кулинарные рецепты с пошаговыми фото
Крем из сгущенного молокаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Готовим со вкусом - фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter