Оленина

ДРУГІ СТРАВИ
787 Оленина
Фото - Оленина
інгредієнти:
  • Оленина (стейк) 1 кг
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Апельсин 2 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Ялівець
  • Приправа (набір перцю горошком - чорний, червоний, білий, зелений)
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Ягоди (обліпиха, журавлина і брусниця заморожені) 1 скл.
  • Мармелад (варення з кислинкою) 0.5 скл.
  • Спеції (бодян, гвоздика, ялівець, кардамон, кориця, лавровий лист, чилі, паприка, насіння гірчиця)

На 2 дні залити м'ясо вином і перекласти часточками апельсина, трохи поламаним лавровим листям і ялівцевими ягодами.

Маринувати у холодильнику.

фото

М'ясо вийняти із маринаду, обсушити і обсмажити недовго у дуже гарячому жирі з двох сторін.

М'ясо вийняти, посолити і пересипати приправою та спеціями.

 

 

 

Шматочки м'яса покласти у глиняний посуд, пересипати ягодами і додати варення та вино (1/2 склянки) - поставити в холодну піч, увімкнувши 200°С.

Під кришкою тушкувати до готовності 1,5-2 години.

М'ясо можна сервірувати із соусом - м'ясний сік із ягодами перетерти через сито і приправити за смаком. 

 

 

 

Семена Салат Малахитовая шкатулка - салат малахитовая шкатулка.

Осетинские пироги на заказ - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салата с креветкамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

кулинарные рецепты с пошаговыми фото

Крем из сгущенного молокаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

Готовим со вкусом - фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.

ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter