Оладки з кабачків
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець червоний (мелений)
- Борошно пшеничне (вищий гатунок) 10 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
Помити, почистити від шкірки і насіння кабачок. Натерти на середній тертці (краще, щоб шматочки виходили тоненькі й широкі, довгі). Цибулю дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці. Додати до кабачків і цибулі 1 яйце, сіль і перець, ретельно перемішати. Додати борошно і знову перемішати.
Столовою ложкою викласти на сковороду прогріту з соняшниковою олією масу, що вийшла (краще намагатися робити оладки не дуже великими і не дуже товстими). Обсмажити з двох боків до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною.
Арахисовое масло рецепт с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус - рыбные салаты. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Плов рецепт приготовления. Способ приготовления узбекский плов.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Эспрессо капучино бар обороты компании. Кофевaркa эспрессо.
Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт приготовления заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter