Оладки м'ясні із кабачком
- Свинина (лопатка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Кабачок 350 г
- Приправа (для свинини) 1 ч.л.
- Сіль (морська)
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
М'ясо порізати дрібним кубиком.
Цибулю порізати також дрібним кубиком.
Змішати м'ясо, цибулю, приправи, посолити. Залишити на 1-2 години для маринування, можна на ніч або на добу.
Через 2 години кабачок натерти на найдрібнішій тертці, додати до м'яса.
Розбити 1 яйце, перемішати.
Просіяти 4 ст. л. борошна. Маса повинна вийти досить густа. Якщо рідка, додати ще.
Викласти ложкою на розігріту сковорідку з олією невеликі коржики, закрити кришкою. Смажити до рум'яної скоринки.
Перевернути і під кришкою смажити з іншого боку до готовності.
Подавати із печеною у духовці картоплею.
Рецепты в постСтатья о Великом посте
Торт кукла рецепт с фотоИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Перепела жареные на сковороде рецепт с фотоперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter