Оладки із печінки з рисом
1110
інгредієнти:
- Печінка яловича 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Печінку очистити від жил і пропустити через м'ясорубку.
Рис відварити до готовності у підсоленій воді.
Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на олії до золотистого кольору.
Змішати печінку, варений рис, обсмажені цибулю і яйця. Посолити, поперчити. Смажити на добре розігрітій сковороді з олією як оладки.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Диета: рецепты для похудения - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі