Оладки із печінки з рисом

ДРУГІ СТРАВИ
1110 Оладки із печінки з рисом
Фото - Оладки із печінки з рисом
інгредієнти:
  • Печінка яловича 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Рис 0.5 скл.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець

Печінку очистити від жил і пропустити через м'ясорубку.

Рис відварити до готовності у підсоленій воді.

Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на олії до золотистого кольору.

Змішати печінку, варений рис, обсмажені цибулю і яйця. Посолити, поперчити. Смажити на добре розігрітій сковороді з олією як оладки.

 

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Диета: рецепты для похудения - рецепты выпечка в микроволновой печи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter