Оладки із кальмарів із капустою
878
інгредієнти:
- Кальмар 500 г
- Капуста білоголова 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Крупа манна 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити.
Додати дрібно нарізану капусту, перемішати.
Влити дві столові ложки води, накрити кришкою.
На середньому вогні тушкувати майже до готовності, капуста повинна стати м'якою.
Кальмари почистити і подрібнити блендером або м'ясорубкою.
Кальмарний фарш посолити, поперчити, додати два жовтки, борошно, манку - перемішати.
Додати капусту.
Окремо збити білки в міцну піну і в кілька прийомів додати у фарш. Акуратно перемішати.
На розігріту сковорідку викласти фарш ложкою і смажити на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, до рум'яної скоринки. Остигаючи, оладки стають щільніше.
Рецепты Успеха: первые блюда рецепты. Рецепты блюд.
Рецепты мясных салатов тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі