Оладки із гусячої печінки
728
інгредієнти:
- Печінка (гусяча) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Петрушка (гілочка) 3 шт.
- Мед 0.5 ч.л.
- Лимонний сік 0.5 ч.л.
Цибулю порізати і спасерувати на сковорідці 2-3 хвилини, злегка остудити.
Гусячу печінку порізати маленькими шматочками.
Зелень дрібно порубати, яйце злегка збити виделкою.
Змішати печінку, цибулю, зелень, додати 1 ст. л. лимонного соку, мед, яйце, перемішати, всипати борошно, посолити, приправити, дати постояти хвилин 15.
На добре розігріту сковороду налити олію і викладати ложкою печінкову масу. Смажити, як оладки, хвилин по 5 із кожної сторони.
Мультиварка Philips - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепт имбирного напитка.
Торт и пирожное наполеон с фото и их рецепты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі