Окунь, запечений з картоплею та грибами під майонезом
- Окунь морський (філе)
- Картопля
- Гриби печериці
- Майонез
- Цибуля ріпчаста
Нарізані на великі шматки філе окуня розкладаємо на лист (не забувши посолити).
Ріжемо кільцями цибулю і розкладаємо рівномірно другим шаром.
Крупно нарізані печериці кладемо на цибулю.
Нарізаємо тонкими кільцями картоплю.
Викладаємо її рівномірно на гриби (її, до речі, теж посолити зверху не заважає).
Зверху розмазуємо банку майонезу (майонезоненависники мене, напевно, зараз повісять :-). .
Готово приблизно через годину. .
Смачного!.
www.recepti.biz.uaлазанья со шпинатом
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - самые вкусные мясные салаты.
www.recepti.biz.ua заправка цезарь салат
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter