Окунь під горіховою "шубкою"

ДРУГІ СТРАВИ
693 Окунь під горіховою "шубкою"
Фото - Окунь під горіховою
інгредієнти:
  • Філе окуня 4 шт.
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Горіхи волоські 1 скл.
  • Кріп
  • Петрушка
  • Майонез 1 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Перець чорний

Окунь під горіховою Філе риби натерти сіллю і перцем, можна і приправою для риби. Скропити соком лимона. І дати постояти хвилин 20-30.

Окунь під горіхової Зовсім трохи обсмажити на олії.

фото Окунь під горіхової Зробити начинку: подрібнити горіхи, кріп і петрушку. Додати майонез і перемішати.

Окунь під горіхової На деко постелити фольгу, викласти на неї рибу.

Кожну обмазати приготовленою начинкою.

Поставити в духовку для запікання на 20 хвилин.

Окунь під горіхової Із болгарського перцю вирізати сердечка для прикраси.

Окунь під горіхової Прикрасити сердечками із перцю і подати на стіл з гарніром.

 

Простые рецепты вкусных салатов - салаты с редькой рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить летний салат - салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Перепела жареные с розмариномперепела жареные

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Информация о немецких догах

Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Мебель для кухни Польская. Национальные особенности Польской кухни.

Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза салат рецепт.

Оригинальные Кремы: рецепт крем заварной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter