Окунь-гриль у рожевому маринаді
- Окунь (червоний) 2 шт.
- Грейпфрут (рожевий) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець мелений)
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Кмин (сушений) 1 ч.л.
Окунь очистити від луски, обрізати плавники і помити.
Грейпфрут розрізати навпіл і видавити сік.
Рибку посолити, поперчити та посипати кмином зовні і зсередини. Залишити так на 15-20 хв. Після чого укласти окуня у глибоку посудину і залити соком грейпфрута. (Оскільки сік не покриває рибу повністю, то її можна перевернути через 15-20 хв на інший бік). Загалом маринувати у соку 30-40 хвилин.
Розігріти сковорідку-гриль. На замаринованій рибі зробити надрізи.
Відправити рибку на сковорідку, попередньо поливши її оливковою олією (і сковорідку, і рибку).
Обсмажити на середньому вогні із двох боків до утворення рум'яної скоринки (приблизно по 7-10 хвилин на кожній стороні). Треба акуратно перевертати рибу, щоб не відірвати скориночку.
Готову рибку прикрасити і подати.
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter