Окунь-гриль у рожевому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
853 Окунь-гриль у рожевому маринаді
Фото - Окунь-гриль у рожевому маринаді
інгредієнти:
  • Окунь (червоний) 2 шт.
  • Грейпфрут (рожевий) 1 шт.
  • Спеції (сіль, перець мелений)
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Кмин (сушений) 1 ч.л.

Окунь очистити від луски, обрізати плавники і помити.

Грейпфрут розрізати навпіл і видавити сік.

Окунь-гриль у рожевому маринаді інгредієнти Рибку посолити, поперчити та посипати кмином зовні і зсередини. Залишити так на 15-20 хв. Після чого укласти окуня у глибоку посудину і залити соком грейпфрута. (Оскільки сік не покриває рибу повністю, то її можна перевернути через 15-20 хв на інший бік). Загалом маринувати у соку 30-40 хвилин.

Окунь-гриль у рожевому маринаді Розігріти сковорідку-гриль. На замаринованій рибі зробити надрізи.

фото Окунь-гриль у рожевому маринаді Відправити рибку на сковорідку, попередньо поливши її оливковою олією (і сковорідку, і рибку).

Окунь-гриль у рожевому маринаді Окунь Обсмажити на середньому вогні із двох боків до утворення рум'яної скоринки (приблизно по 7-10 хвилин на кожній стороні). Треба акуратно перевертати рибу, щоб не відірвати скориночку.

Окунь-гриль у рожевому маринаді Грейпфрут Готову рибку прикрасити і подати.

 

Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.