Окунь-байдарочка
- Риба (окунь) 800 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимона
- Приправа (для риби)
- Вершки
- Майонез
- Сир
Окуня почистити, відрізати голову, плавці. Обережно зробити глибокий надріз із боку хребта, вирізати хребет разом із кістками, не пошкоджуючи черевце. Отримається чисте "розпластане" філе.
Полити філе соком лимона, посипати приправою для риби. Залишити рибу промаринуватися.
Розігріти сковороду, підсмажити різані печериці, посолити, додати цибулю, обсмажити. Для соковитості додати вершки, ще тушкувати пару хвилин. Покласти грибну начинку на рибу, зробити із риби човник (байдарочку), скріпити зубочистками кінці.
Укласти рибку у форму, змащену олією, зверху залити розведеним майонезом із водою (1:1), посипати натертим сиром. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарная социальная сеть
Готовим со вкусом: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter