Окорок запечений
- Свинина 1.5 кг
- Часник 8 зуб.
- Імбир (корінь тертий) 1 ст.л.
- Аджика (кавказька) 1 ч.л.
- Соєвий соус 50 мл
- Мeд 1 ст.л.
- Сіль
Часник порізати уздовж на 4 частини.
М'ясо укласти у форму для запікання, натерти аджикою, сіллю. Зробити гострим ножем хрестоподібні поглиблення, і в них уставити часник.
Натерти м'ясо соєвим соусом і тертим коренем імбиру.
Потім медом. Залишити маринуватися на 1 годину.
Далі форму накрити фольгою і відправити в духовку на 1 годину при 220 градусах. Далі фольгу зняти, там повинно виділитися багато соку, м'ясо перевернути і залишити ще на 30 хвилин для запікання до рум'яної скориночки і випарювання соку.
Салати з кукурудзою та крабовими паличкамисалати з кукурудзою
Мясной салат оливье. Салат мясной с блином.
Рецепт торта киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт смачного тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Очень вкусные рецепты борща - рецепт борщ с буряком.
Хлеб по домашнему рецептухлеб по домашнему
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter