Окорок "Фермерський"
699
інгредієнти:
- Окіст (свинний) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Майoнез 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
- Сіль 0.25 ч.л.
- Аджика (гострий томатний соус) 2 ст.л.
- Хмелі-сунелі 1 ст.л.
Нарізати моркву і часник пластинками.
Зробивши в окоста прорізи уздовж волокон, вставити моркву і часник.
Соус. Змішати аджику, перець, сіль, майонез і хмелі-сунелі.
Обмазати окіст і помістити у фольгу.
Защипати фольгу і помістити у розігріту духовку. Запікати окіст півтори години при температурі 200 градусів. Потім відкрити фольгу і знову помістити в духовку для додання окосту засмаженої скоринки на 10-15 хвилин.
recepti.biz корзинка из песочного теста
Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Печенье конвертики с повидлом на майонезеДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото. Таких салатов вы не еще ели.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі