Окорок "Фермерський"

ДРУГІ СТРАВИ
649 Окорок "Фермерський"
Фото - Окорок
інгредієнти:
  • Окіст (свинний) 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Майoнез 3 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
  • Сіль 0.25 ч.л.
  • Аджика (гострий томатний соус) 2 ст.л.
  • Хмелі-сунелі 1 ст.л.

Окорок Нарізати моркву і часник пластинками.

Окорок Зробивши в окоста прорізи уздовж волокон, вставити моркву і часник.

фото Окіст Соус. Змішати аджику, перець, сіль, майонез і хмелі-сунелі.

Окорок Обмазати окіст і помістити у фольгу.

Окорок Защипати фольгу і помістити у розігріту духовку. Запікати окіст півтори години при температурі 200 градусів. Потім відкрити фольгу і знову помістити в духовку для додання окосту засмаженої скоринки на 10-15 хвилин.

Окорок

Окорок

recepti.biz корзинка из песочного теста

Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.

Печенье конвертики с повидлом на майонезеДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото. Таких салатов вы не еще ели.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter